Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji ze spektaklu muzycznego – ZIUTKOWI NA SETNE URODZINY (#Ziutekstolat).

Warstwa muzyczna  nawiązuje do pierwszego projektu fonograficznego ukazującego twórczość „Ziutka” – płyty „Wspomnij Ziutka”, będącej ważnym projektem Fundacji Sztafeta i Teatru Od Czapy, jednak poprzez wzbogacenie nowymi utworami stanowi odrębną całość i ma własny  klimat muzyczny. Za aranżację utworów odpowiadają Jacek Wąsowski i Zuzanna Falkowska.

WYKONANIE:

• Wokaliści – Kuba Jurzyk, Teatr Muzyczny Od Czapy: Buczkowski Arkadiusz, Giska Sławomir, Pieńkowska Ewa, Przybysz-Dybcio Małgorzata, Rozwadowska Aleksandra, Falco Singers
  • Muzycy:  Dariusz Bafeltowski  – gitary, Marta Sobczak fortepian, Bartosz Bednarek – bass, Daniel Pomorski – trąbka, akordeon, Przemysław Smaczny  – perkusja  oraz duet skrzypcowy Zuzanny Falkowskiej – wiolonczela i skrzypce
  • Kierownictwo wokalne:   Zuzanna Falkowska
  • Kierownictwo muzyczne: Jacek Wąsowski
  • Multimedia i reżyseria: Michał Konarski
  • Koncepcja i scenariusz: Anna Żochowska
  • Zdjęcia: Kinga Żochowska
  • Patronatem honorowym obejmie wydarzenie  Wiceminister RP, Minister Obrony Narodowej, Mariusz Błaszczak
  • Sponsorzy: PGE  – Polska Grupa Energetyczna, SKWARA, Totalizator Sportowy, Fundacja Rzeczpospolitej im. Pawła Włodkowica
  • Partnerzy : Grupa Historyczna Zgrupowanie „Radosław”,  WNET
  • Organizator:  Fundacja Sztafeta